– Din personliga tränare på nätet

SunnePowerFys väljer Webcoach Sport

Publicerad: 21/8, 2016

Webcoach tester och träning för SunnePowerFys elitmotionärer innehåller rörlighetsträning och övningar för styrka, snabbhet och spänst och tränas på samma sätt oavsett ålder på medlemmarna i gruppen. Effektivt, mätbart, intensivt. Återkommande tester som används av elitaktiva i alla sporter över hela världen visar att träningen fungerar och leder till önskade resultat. Samarbetet mellan Mattias Sunneborn, hans elitmotionärer och Webcoach Sport bäddar för nya resultat i världsklass!

Mattias Sunneborn elitkarriär avslutades 2002, men 2005 återupptogs tävlandet igen och den sena karriären har gett bl.a. veteranvärldsrekord i 5-kamp både inomhus och utomhus samt även elitlandslagsuppdrag i både 400 m och längdhopp. Mattias fortsätter att tävla och vinna som veteran. Samtidigt med det egna tävlandet tränar Mattias Sunneborn elitmotionärer i alla åldrar på Bosön alla dagar i veckan. För att utveckla sitt träningskoncept för styrka och spänst ansluter Mattias alla sina elitmotionärer till Webcoach Sport anpassad för SunnePowerFys.

 

Se alla nyheter »

info@niclascarlson.se

026-14 35 36

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK