Hälsa och Motion

WEBCOACH HÄLSA  är en personlig tränare på nätet för alla människor med tillstånd som kan förbättras genom daglig motion. Webcoach jobbar långsiktigt med analys, åtgärd och uppföljning av hälsofrämjande insatser mot uppsatta mål och matchar dina resultat mot de grundläggande krav som gäller för att bedriva träning på rätt nivå utan att skada uppstår. Träningen anpassas efter din ålder, form och ambition.

WEBCOACH HÄLSA matchar dina träningresultat mot egna uppsatta mål och ger dej en möjlighet att genomföra motionslopp som Tjejmilen, Vårruset, Göteborgsvarvet, Lidingöloppet, Vätternrundan och Vasaloppet. Träningen kan också syfta till ett tävlingsfritt förhållande till idrott för hälsans skull. Webcoach stöder resultat från alla pulsklockor och de populäraste träningsapparna som Runkeeper, Endomondo, Appmaker och Nike.

WEBCOACH HÄLSA erbjuder samma tester och träning som världseliten använder anpassat till din träningsnivå från fullständig nybörjare till fullt utvecklad motionär. Bli vältränad, rörlig och stark

"Träna och få din träningsvecka analyserad av en fystränare som utbildats av Riksidrottsförbundet RF på Bosön. Träningsresultaten matchas mot dina egna mål och mot kraven i den kravprofil som finns framtagen för alla sporter. Webcoach jobbar långsiktigt med analys, åtgärd och uppföljning vid prestationsutveckling och hälsofrämjande insatser".